Logo Stichting Steunfonds Boerakker

Adres

Noorderweg 37
9361 TC Boerakker

Telefoon

Nieuwsbrief De Meent juni 2024

De eerste groenten en klein fruit komen er alweer aan. Een mooi moment om onze verkoop weer op te starten.

Dit seizoen zullen we de verkoop doen vanaf Noorderweg 37. Tijdens de openingsmomenten zetten we borden met aanwijzingen langs de weg.
Parkeren kan dan op het terrein van nummer 37 en aan de linkerzijde naar achteren lopen tot bij de groene schaftwagen, waar we een verkooppunt hebben ingericht.

Regelmatig informeren we jullie over wat we in de verkoop hebben hetzij via de bekende media (mail, facebook) of anders via het bord langs de weg.

We hebben nu de eerste knoflook, sla, andijvie, rabarber en vooral niet te vergeten heerlijke aardbeien. Alles op biologische wijze geteeld en vers van het land.

De moestuin is verder uitgebreid, zodat we komend seizoen meer producten kunnen verkopen om aan de vraag te voldoen.

Openingstijden:
Woensdag/vrijdag/zaterdag van 9.00 – 12.00 uur of op afspraak.

Voor het bewerken van de akkers en het onderhoud van het land zoeken we nog mensen, die ons regelmatig willen helpen. Er zijn overigens ook van allerlei andere werkzaamheden te doen. Voor ieder wat wils.

Bel gerust even met Rense (06-12 28 58 60) of Ton (06-11 08 60 18) of kom eens op de koffie op woensdag-/vrijdag-/zaterdagmorgen rond een uur of 10. Ingang is via Noorderweg 37 en doorlopen naar achter bij de groene schaftwagen. Je ziet ons daar wel.