Logo Stichting Steunfonds Boerakker

Adres

Noorderweg 37
9361 TC Boerakker

Telefoon

Nieuwsbrief Stichting Steunfonds Boerakker mei 2024

De meent

Het nieuwe groeiseizoen is weer begonnen. Ondanks het zeer natte voorjaar schieten de groenten en bloemen uit de grond. Wel lastig dat de slakken dit weer ook aangenaam vinden, maar ze vroeg in de morgen zoeken, bewijst nuttig te zijn.

De Moestuin is dit jaar ruim in omvang verdubbeld en wordt steeds completer. Er staan fruitbomen en fruitstruiken, aardappels, uien, bieten, allerlei soorten bonen, sla tomaten, wortels etc. Maar ook meer bloemen, waaronder ook snijbloemen. De natuur laat ze lekker groeien en wij zorgen voor de gunstige voorwaarden. In de loop van het seizoen kunnen we gaan oogsten.

Er is heel wat afwisselend werk te doen en we zijn altijd op zoek naar mensen, die ons willen helpen met het beheer en onderhoud van het terrein of kleine klusjes. Heb je hart voor de natuur en steek je graag de handen uit de mouwen? Of wil je graag je talenten inzetten om mensen te laten genieten van wat de natuur te bieden heeft?

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Ken je iemand of heb je zelf interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Rense (06-12 28 58 60) of Ton (06-11 08 60 18) of kom eens op de koffie op woensdag-/vrijdag-/zaterdagmorgen rond een uur of 10. Ingang is via Noorderweg 37 en doorlopen naar achter bij de groene schaftwagen. Je ziet ons daar wel.

Vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Steunfonds Boerakker